4 – 6 Χρονών

Pre-Junior

Τα τμήματά μας για παιδιά έχουν στόχο να δημιουργήσουν μια θετική πρώτη εντύπωση για την εκμάθηση Αγγλικών και να εισάγουν τους μαθητές στον πολιτισμό του αγγλόφωνου κόσμου, μέσα σε ένα χαλαρό και ενθαρρυντικό περιβάλλον. Δομημένα γύρω από ένα μεγάλο αριθμό δημιουργικών δραστηριοτήτων, θα ικανοποιήσουν τη φυσική τους δημιουργικότητα και την έμφυτη τάση τους για διασκέδαση.

7- 12 Χρονών

Παιδικά

Τα παιδικά τμήματα μας είναι σχεδιασμένα για να εισάγουν τους μαθητές όχι μόνο στον αγγλόφωνο πολιτισμό αλλά και στην παγκόσμια πραγματικότητα μέσα από κείμενα, γραμματικές ασκήσεις και ακουστικά δρώμενα που καλύπτουν την ύλη από το επίπεδο Α1 (Αρχαρίων) έως και το επίπεδο Β1 (Prelower). Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να χρησιμοποιούν την γλώσσα με αυτοπεποίθηση και ευχέρεια, και να επικοινωνούν με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα.

13 – 16 Χρονών

Εφηβικό

Τα Εφηβικά τμήματα καλύπτουν την ύλη από το επίπεδο Β1 (Prelower) έως και το επίπεδο C2 (Proficiency) Εξοικειώνοντας τους μαθητές και εκπαιδεύοντας τους στις βασικές τεχνικές των εξετάσεων που επιθυμούν για να την πιστοποίηση προσόντων. Η προετοιμασία που κάνουν στο κέντρο μας καλύπτει όλο το εύρος των πιστοποιήσεων που υπάρχουν και είναι αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ. Στα τμήματα αυτά οι μαθητές αναπτύσσουν την κριτική τους ικανότητα, διαχειρίζονται τον λόγο τους με ευχέρεια τόσο σε γραπτό όσο και σε προφορικό επίπεδο και μπορούν να εκφραστούν πάνω σε γενικά αλλά και σε επίκαιρα θέματα.
18 +

Ενηλίκων

Εξερευνήστε την απαράμιλλη σειρά μαθημάτων για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να απολαύσετε τη ζωή σας στο έπακρο.

Είτε ξεκινάτε τώρα την εκμάθηση Αγγλικών, είτε θέλετε να φτάσετε σε υψηλό επίπεδο, είτε επιθυμείτε να χειρίζεστε τη γλώσσα άψογα, έχουμε το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών για σας.

Ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε κάποιο από τα παραπάνω τμήματα;


Πολύτεκνη | Τρίτεκνη | Φοιτητές

15% εκπτωση